Produk Artikel

Arrivals anyar

  • Arrivals anyar
  • Alison-Brooks-arsiték
  • Umum-Steel-Otomatis-ngalereskeun-Toko-kalayan-GenStone
  • Arrivals anyar
  • gudang-interior-na-exterior-modél

Kami Projects panganyarna

Saha Urang Dupi

Hebei H ongji S hunda S teel S tructure E ngineering C o., LTD ., Diadegkeun dina 2000, nyertakeun wewengkon 52.000 méter pasagi sarta ibukota kadaptar ti 15 juta yuan. Pausahaan utamana dina aktipitas rarancang, instalasi tur pabrik proyék struktur baja wangunan (gudang struktur baja, workshop, héd gudang, héd jangjangan, imah baja). Simkuring boga tim design profésional sarta hiji produksi jeung konstruksi tim alus teuing. Ngagabungkeun jeung konsep integrasi canggih di imah jeung di mancanagara, urang nyadiakeun konsumén jeung jasa terpadu ti desain keur instalasi, supaya anjeun bisa kalayan gampang boga, lingkungan imah héjo ramah-lingkungan jeung-kualitas luhur. Urang difokuskeun unggal jéntré, tetep ngaronjatkeun, mastikeun kualitas unggal link, sarta nyieun canggih produk wangunan terminal.