Rreth nesh

Hebei H ongji S hunda S teel S tructure E ngineering C o., Ltd ., Themeluar në vitin 2000, mbulon një sipërfaqe prej 52.000 metra katrorë dhe një kapital të regjistruar prej 15 milionë juan. Kompania është e angazhuar kryesisht në projektimin, instalimin dhe prodhimin e projektit të ndërtimit të strukturës së çelikut (strukturë çeliku depo, punëtori, derdhur magazinimit, derdhur pulave, shtëpi çeliku). Ne kemi një ekip profesional të projektimit dhe një e prodhimit dhe të ndërtimit ekip të shkëlqyer. Kombinimi me konceptet e avancuara të integrimit në shtëpi dhe jashtë vendit, ne të sigurojë klientët me shërbime të integruar nga projektimi të instalimit, në mënyrë që ju lehtë mund të ketë një, mjedis miqësor dhe me cilësi të lartë mjedis të gjelbër në shtëpi. Ne të përqëndrohet në çdo detaj, të mbajtur përmirësimin, të siguruar cilësinë e çdo lidhje, dhe për të krijuar produkte të avancuara terminal ndërtimit.

1

Company Kultura

konceptin e menaxhimit

prioritet Quality, bashkëpunimi i sinqertë

Quality Concept

mbajtur rafinimit & përmirësuar

Koncepti studim

Studiuar jashtë vendit pajisje të avancuar, Njih gjithë klientët Kërkesat.

Bashkëpunimi Win-Win

Për të bërë një kohë të gjatë kompaninë