Избрана производ

Нови пристигнувања

Нашите Најнови проекти

Кои сме ние

Хебеј H ongji S hunda S Teel S tructure Е ngineering C o., Ltd ., Која е основана во 2000 година, зафаќа површина од 52.000 квадратни метри и регистриран капитал од 15 милиони јуани. Компанијата е главно ангажирани во проектирање, инсталација и производство на проектот челична конструкција зграда (структура склад челик, работилница, барака за складирање, живина барака, челик куќа). Имаме професионален тим дизајн и одличен производство и изградба тим. Комбинирање со напредни концепти за интеграција дома и во странство, ние нудиме на клиентите со интегрирани услуги од дизајн до инсталација, така што ќе може лесно да имаат зелена, еколошки и висок квалитет на домашна средина. Ние се фокусира на секој детал, да се подобри, да се обезбеди квалитетот на секоја врска, и да се создаде напредни терминал градежни производи.