Product Bintang

Baru

  • Baru
  • Alison-Brooks-Arsitek
  • General-Steel-otomatis Repair-Shop-karo-GenStone
  • Baru
  • mining-interior-lan-njaba-model

Kita Projects Latest

Sapa Wae

Hebei H ongji S hunda S teel S tructure E ngineering C o., Ltd ., Didegaké ing taun 2000, jembaré 52.000 meter persegi lan ibukutha kedhaftar saka 15 yuta Yuan. Perusahaan iki utamané melu desain, instalasi lan Pabrik project struktur baja bangunan (mining struktur baja, workshop, ngeculaké panyimpenan, ngeculaké unggas, house baja). We duwe tim desain profesional lan produksi lan construction tim banget. Nggabungke karo konsep integrasi majeng ing ngarep lan luar negeri, kita nyedhiyani pelanggan karo layanan Integrasi saka desain kanggo instalasi, supaya sampeyan bisa kanthi gampang duwe, lingkungan ngarep ijo-loropaken lingkungan lan kualitas. We fokus ing saben rinci, tetep Ngapikake, njamin kualitas saben link, lan nggawe maju produk bangunan terminal.